NAJMLAĐI: NEPROMENJENE CENE BORAVKA ZA PREDŠKOLCE

Uslovi za prijem, upis, boravak i ispis dece iz predškolskih ustanova od ove godine propisani i regulisani pravilnikom. Pravo da konkurišu za program celodnevnog boravka imaju deca rođena od 1. marta 2012. do 31. avgusta 2017. godine, dok za obavezni, pripremni predškolski program mogu konkurisati deca rođena od 1. marta 2012. do 28. februara 2013. godine.

LOZNICA (17. 5. 2018) – Predškolska ustanova (PU) „Bambi“ u Loznici raspisala je konkurs za upis dece u predškolske ustanove, koji će traje od 7. do 23. maja, a novina je da se odnosi ne samo na roditelјe koji po prvi put konkurišu za pripremni predškolski program, odnosno nove korisnike, nego i na one koji bi želeli da obnove raniji zahtev za upis dece.

Direktorka PU „Bambi“ Ivana Savić rekla je za „Loznički nedelјnik“ da su uslovi za prijem, upis, boravak i ispis dece iz predškolskih ustanova od ove godine propisani i regulisani pravilnikom koji predviđa da se najpre raspiše konkurs, nakon čega zaseda komisija koju pored članova vaspitnog osoblјa ustanove čini i predstavnik lokalne samouprave, a koja pregleda i boduje sve prispele prijave.

Direktorka Predškolske ustanove “Bambi” – Ivana Savić

– Stari korisnici se neće bodovati, jer deca koja su ranije smeštena u našoj ustanovi zadržavaju svoja mesta i raspoređuju se po grupama kod vaspitača kod kojih su bili i u prethodnom periodu, ali je neophodno da dostave svu potrebnu dokumentaciju radi ažuriranja njihovih podataka u našoj bazi – objasnila je Savićeva.

Autor: Danica Pavlović

Ceo tekst je dostupan u štampanom izdanju.