RADIO LOTEL

Preduzeće Lotel d.o.o. Loznica se bavi elektronskim medijima i telekomunikacijama. Svoj radio program emituje na frekvenciji 107,4 MHz FM Stereo, sa predajnika na lokaciji Crni Vrh – Gučevo i ima izuzetno veliku pokrivenost.

Osnovni podaci:

Mesto: Loznica

Lokacija predajnika: Crni vrh - Gučevo

Frekvencija: 107,4 MHz

Preduzeće Lotel osnovano je 31.05.1997. godine kada je pokrenut program Lotel radija. Poseban koncept programa i način rada u odnosu na druge radio stanice već na početku je ovu stanicu izdvojio po slušanosti.

Naša filozofija je bila jednostavna: „ljudi vole muziku, kvalitetnu zabavu i žele da se pronađu na jednom mestu...“. Ponudili smo im celodnevni program sa pretežno domaćim Folk i Pop muzičkim hitovima, uz dosta zanimljivih priloga i nagradnih igara. Posebnu pažnju posvetili smo produkciji i marketingu, što je doprinelo zadovoljstvom slušalaca opštim kvalitetom programa. Već posle nepune godine, Lotel radio je na 8. Festivalu lokalnih propagandista Srbije – FLOPS-u, održanom u Vrnjačkoj banji od 21.-24. aprila 1998. godine osvojio treće mesto u Srbiji u kategoriji obavezne reklame. Na tom festivalu su učestvovale gotovo sve renomirane radio stanice i prijavljeno 403. radijska spota.

MARKETING

Uspešnost marketinga proističe iz uspešnosti i veoma visokih pozicija celog preduzeća kod slušalaca i naših poslovnih partnera. Ponosni smo na saradnju, kako sa brojnim preduzeća iz Loznice, tako i sa velikim preduzećima i sistemima u celoj Srbiji.

PROGRAM

Program radio Lotela Radio LOTEL neguje savremeni programski koncept koji podrazumeva ne samo zabavno - muzicki program, vec i niz emisija i servisnih informacija prilagodenih aktuelnosti i potrebama auditorijuma slušalaca, a koje su protkane programskim sadržajem iz raznih oblasti javnog života: - vesti sa aktuelnostima iz života grada, uz dopunu sa vestima iz zemlje i sveta, od vitalnog znacaja za informisanje sugradana - servisne informacije iz Javnih preduzeca grada – pojedinacno ili u paketu - kontakt emisije, direktne ili snimljene sa gostima iz raznih oblasti delovanja - kulturni i obrazovni sadržaji - privredni i komercijalni - EPP sadržaji - zabavno – rekreativni sadržaji i muzicki program U kreiranju i emitovanju programa, prisutni su i elementi drugih programskih sadržaja, tako da isti nije moguce tretirati kao pojedinacne. Program Radio LOTEL-a je podložan je promenama i zahtevima savremenosti, sve u cilju stalnog poboljšanja i po zahtevima vecine slušalaca koji takode ucestvuju u kreiranju programa. Prilagodavamo ga razlicitim ciljnim grupama slušalaca svih uzrasta koji žele tacan, raznovrstan, kvalitetan, zabavan i muzicki dopadljiv radio program. Uz redovna istraživanja slušanosti u gradu i okolini, utvrdujemo rejting pojedinih sadržaja i radimo na stalnom poboljšanju kvaliteta programskih sadržaja sopstvene produkcije. Ponosni smo na rezultate ostvarene u proteklih 20 godina emitovanja i podršci slušalaca, kao i podatkom koji dokazuje »lidersku« poziciju radio stanice u Gradskoj opštini Loznica Preduzece LOTEL d.o.o. je jedno od 10 osnivaca APRES - Asocijacije profesionalnih emitera Srbije. Radio LOTEL emituje program na frekvenciji 107,4 MHz FM stereo , i putem interneta (live stream).


U smislu navedenog, pozivamo Vas da razmotrite mogućnost saradnje, a u okviru toga i donošenje odluke shodno raspoloživom budžetu za finansiranje promotivnih sadržaja preduzeća i ustanova kroz program Lotel media grupe, i time se priključite grupi aktivnih i uspešnih subjekata oglašivača. Otvoreni smo za konkretne dogovore u vezi saradnje. Detaljnije