Na gradskom kupalištu sve spremno za novu sezonu. Foto: TV Lotel

GRADSKI BAZENI: OTVARA SE SEZONA KUPANJA

Planirano da gradsko kupalište u subotu za posetioce bude otvoreno od 10 do 18 časova. I ove sezone biće organizovane besplatne obuke za neplivače, škola stilova plivanja i noćno kupanje.

LOZNICA (14. jun 2018) – Kupališna sezona na otvorenim bazenima lozničke Ustanove za fizičku kulturu (UFK) „Lagator“ tradicionalno će biti otvorena 16. juna na Dan grada, kada će za posetioce ulaz biti besplatan, a uz nepromenjene cene ulaznica iz prethodne godine i niz pogodnosti i zanimljivih sadržaja, očekivanja direktora te ustanove Željka Marjanovića su da ovogodišnja kupališna sezona bude podjednako uspešna kao i prošla.

– Veliki i mali bazen napunjeni su vodom proteklog ponedeljka i planiramo da 16. juna tradicionalno počnemo sa radom kada će kapije bazena, uz besplatan ulaz za sve posetioce, biti otvorene od 10 do 18 časova – rekao je Marjanović za „Loznički nedeljnik“.

Željko Marjanović. Foto: TV Lotel

Cena dnevne ulaznice biće 180 dinara, a sezonske karte 4000 dinara, dok se za decu starosti do sedam godina ulaz neće naplaćivati.

Povoljnije cene sezonskih karti imaće studenti i đaci i one će koštati 3000 dinara, a radno vreme otvorenog kupališta biće svakog dana od 8 do 20 časova.

Kao i prethodnih godina i ove će biti organizovane besplatne obuke za neplivače i škola stilova plivanja, a prema Marjanovićevim rečima, ukoliko vremenski uslovi budu pogodni, biće i noćnog kupanja.

– Ponosni smo na besplatnu obuku za neplivače i mislim da smo jedinstvena lokalna samouprava u Srbiji koja organizuje takve obuke za naše najmlađe sugrađane koji bi želeli da nauče da plivaju.

Autor: Danica Pavlović

Ceo tekst je dostupan u štampanom izdanju „Lozničkog nedeljnika“.