LOZNIČKI NEDELJNIK

U okviru delatnosti LOTEL media grupe, od 6. oktobra 2016. na našem lokalnom tržištu je nov medij – Loznički nedeljnik. Štampano izdanje u punom koloru, formata 220*320 mm, na oko 20 strana, u kojem su sadržani tekstovi o aktuelnim događajima iz Loznice, Jadra i Podrinja, iz svih sfera javnog i društvenog života.

Namera je da Loznički nedeljnik odražava život, nagoveštava budućnost, podseća na prošlost, kako u okruženju, tako i širom Srbije i na celokupnom srpskom jezičkom prostoru, pre svega kada je reč o pitanjima od nacionalnog značaja i značenja. Loznički nedeljnik piše o životu, društvu, politici, privredi, lokalnioj samouprvi, javnim preduzećima i ustanovama, poljoprivredi i selu, mladima, društveno osetljivim grupama, ima sadržaje iz sveta nauke, umetnosti, kulture, obrazovanja i sporta, a ne izostaju ni strane za razbibrigu i još dosta kvalitetnih raznovrsnih informacija za čitaoce.


U smislu navedenog, pozivamo Vas da razmotrite mogućnost saradnje, a u okviru toga i donošenje odluke shodno raspoloživom budžetu za finansiranje promotivnih sadržaja preduzeća i ustanova kroz program Lotel media grupe, i time se priključite grupi aktivnih i uspešnih subjekata oglašivača. Otvoreni smo za konkretne dogovore u vezi saradnje. Detaljnije