TV LOTEL

Obaveštavamo Vas da Televizija LOTEL PLUS počev od Aprila 2009. Godine, emituje program na osnovu dozvole za emitovanje televizijskog programa od RRA. Stvorili smo tehničke i kadrovske preduslove za proizvodnju i emitovanje celodnevnog TV programa. Raspolažemo najsavremenijom opremom za studijsko (dva studija) i terensko snimanje, tehnikom za montažu i proizvodnju priloga i emisija. Kadrovi koji realizuju program su mladi, obrazovani i profesionalno obučeni.

TV LOTEL + neguje celokupnost programskog koncepta, što podrazumeva obradu podataka o dešavanjima i prenos informacija iz svih oblasti javnog i društvenog života i subjekata koji deluju u opštini Loznica. Nastojimo da naš TV program bude od vitalnog značaja za lokalno stanovništvo i da na tačan, kvalitetan, raznovrstan i dopadljiv način bude prilagođen različitim ciljnim grupama gledalaca svih uzrasta. Program emitujemo na 63. UHF Kanalu, kao i putem mreže kablovskog operatera PRAVA TV .

Na ovaj način, TV LOTEL + je obezbedila kvalitetan prijem televizijskog signala za više od 90 % stanovništva na teritoriji Gradske opštine Loznica. Takođe, naš program mogu pratiti i stanovnici susednih opština Zvornik, Bjeljina, Osečina, Bogatić i delovi opština Šid, Ruma, Sremska Mitrovica i Šabac.

Uvereni smo da činimo pravu stvar, na osnovu višegodišnjeg iskustva uspešnog paslovanja LOTEL RADIJA i reakcija gledalaca programa TV LOTEL +. Verujemo da ćete prepoznati potrebu za aktivnim učešćem u našem TV projektu i povećati šansu na uspeh. U tom smislu, očekujemo da će uprava i marketing Vaše kompanije odlučiti da: plasira sve informacije bitne za poslovnu politiku u ostvarivanju tržišne misije, oglašava brand proizvode i usluge u marketing blokovima i emisijama, ili sponzoriše neke emisije na našoj televiziji.

Takođe, Vas obaveštavamo o dodatnim mogućnostima saradnje. Na osnovu saradnje sa RTV PINK, posedujemo pravo na oglasni prostor, tj. vreme na TV PINK. U situaciji smo da vašoj cenjenoj kompaniji ponudimo prodaju vremena za brand marketing, po najpovoljnijim uslovima. Ukoliko smatrate da ima mesta za ovakav vid saradnje, molimo da nas kontaktirate.


U smislu navedenog, pozivamo Vas da razmotrite mogućnost saradnje, a u okviru toga i donošenje odluke shodno raspoloživom budžetu za finansiranje promotivnih sadržaja preduzeća i ustanova kroz program Lotel media grupe, i time se priključite grupi aktivnih i uspešnih subjekata oglašivača. Otvoreni smo za konkretne dogovore u vezi saradnje. Detaljnije