Poštovani,

U cilju uspostavljanja poslovne saradnje, želimo da, u kratkim crtama, predstavimo naš medijski potencijal i programski koncept, kako bi mogli da sagledate i, u sklopu Vaših raspoloživih mogućnosti, planirate celovitu ili delimičnu medijsku marketing kampanju na području koje pokrivate.

Naš medijski potencijal čine: radio LOTEL, televizija LOTEL+, SAN radio i novine LOZNIČKI NEDELJNIK.

Radio LOTEL iza sebe ima 20 godina uspešnog rada, čiji je rezultat emitovanje programa na frekvenciji 107,4 MHz FM stereo. Zona pokrivenosti signalom kreće se od 50 – 80 km (brdsko područje jugoistok – jugozapad) do 80 – 100 km (područje severozapad – severoistok), dok je potencijal slušalaca oko 250.000 – 300.000 plus slušaoci putem interneta.

Koncept programa – muzika za sve ukuse i uzraste, vesti i servisne informacije i komercijalni program, doveli su LOTEL radio na lidersku poziciju u Loznici i okolnim gradovima u Jadru, Podrinju, Rađevini i Republici Srpskoj.

Televizija LOTEL+ emituje program već 9. godinu. Pravilnikom o prelasku sa analognog na digitalno emitovanje u Zoni raspodele Cer-Maljen, signalom je pokriveno min. 90% stanovništva, tj. oko 650.000 stanovnika u gradovima Loznica, Šabac i Valjevo i opštinama Osečina, Krupanj, Mali Zvornik, Ljubovija, Bogatić, Vladimirci, Koceljeva, Ub, Lajkovac i Mionica. Tv LOTEL+ takođe emituje svoj signal u kablovskim sistemima IPTV Telekom Srbija, Kopernikus, KTL Loznica i AVAKS na području susednih opština u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, uživo putem interneta, kao i putem android telefonske aplikacije.

Televizija LOTEL+ neguje celokupnost programskog koncepta, sa informacijama iz svih oblasti javnog i društvenog života u Gradu Loznica i okolini.

Program je usmeren na lokalno područje putem emisija od posebnog značaja za stanovništvo koje
su prilagođene različitim ciljnim grupama. Izdvajamo neke: INFO+, DAN u 19 i 22, Loznička hronika, Impuls života, Lotel panorama i Lotel agrar, Sport+ i Sportski vremeplov, Drinske priče, Mala radionica, Kviz emisije za decu.

Naš program obogaćujemo i različitim emisijama i formatima drugih produkcija i licencnim tv programom, pa sa razlogom navodimo da se Televizija LOTEL+ gleda i voli!

SAN radio je regionalna radio stanica, koja signalom pokriva Grad Loznicu i opštine Mali Zvornik i Ljuboviju, sa oko 100.000 potencijalnih slušalaca. Program emitujemo na frekvenciji 95,0 MHz, 98,6 MHz i 100 MHz. Koncept programa su zabavna (pop, rok i pop-folk) muzika za razne uzraste, vesti i servisne informacije, uz komercijalni program, što je dokazan način za najveći rejting slušanosti među građanskom i mlađom populacijom u Loznici.

U okviru delatnosti LOTEL media grupe, od 6. oktobra 2016. na našem lokalnom tržištu je nov medij – Loznički nedeljnik. Štampano izdanje u punom koloru, formata 220*320 mm, na oko 20 strana, u kojem su sadržani tekstovi o aktuelnim događajima iz Loznice, Jadra i Podrinja, iz svih sfera javnog i društvenog života. Namera je da Loznički nedeljnik odražava život, nagoveštava budućnost, podseća na prošlost, kako u okruženju, tako i širom Srbije i na celokupnom srpskom jezičkom prostoru, pre svega kada je reč o pitanjima od nacionalnog značaja i značenja.

Loznički nedeljnik piše o životu, društvu, politici, privredi, lokalnioj samouprvi, javnim preduzećima i ustanovama, poljoprivredi i selu, mladima, društveno osetljivim grupama, ima sadržaje iz sveta nauke, umetnosti, kulture, obrazovanja i sporta, a ne izostaju ni strane za razbibrigu i još dosta kvalitetnih
raznovrsnih informacija za čitaoce.

Kompletnost ili pojedinačnost medijskog prostora Lotel media grupe može poslužiti Vama i vašim saradnicima iz svih struktura da objavite prigodan sadržaj, oglas ili reklamu vezanu za aktivnost preduzeća, ustanova i institucija, kao i najavu organizacije događaja koje imaju javni, opšti društveni, ili poslovni karakter, a koje su u sklopu promotivne kampanje.

Naš rezultat čine zadovoljni auditorijum – slušaoci, gledaoci i čitaoci i klijenti koji su, sa svojim oglašivačkim kampanjama prisutni na programu medija LOTEL, koristeći izuzetno kvalitetan program i atraktivne cene i uslove.

U smislu navedenog, pozivamo Vas da razmotrite mogućnost saradnje, a u okviru toga i donošenje odluke shodno raspoloživom budžetu za finansiranje promotivnih sadržaja preduzeća i ustanova kroz program Lotel media grupe, i time se priključite grupi aktivnih i uspešnih subjekata oglašivača.

Otvoreni smo za konkretne dogovore u vezi saradnje.

S’ poštovanjem
LOTEL MEDIA GRUPA

Maksima Gorkog 2, 15300 Loznica

Tel/fax: 015/ 882-227;

Studio: 878-115;

Redakcija: 898-161;

Direktor: 898-160

www.lotel.rs

[email protected] ; [email protected] ; [email protected]