Foto: TV Lotel

IZBORI U LOZNICI PROTIČU REGULARNO

LOZNICA (21. jun 2020) – Predsednica Gradske izborne komisije Slađana Bodiroga rekla je za Medijsku grupu Lotel da je izlaznost birača na lokalne i parlamentarne izbore na teritoriji grada Loznice do 12 časova solidna, a da se veća izlaznost očekuje u poslepodnevnim časovima.

„Izbori u Loznici na ukupno 90 biračkih mesta protiču regularno, do sada nije prijavljen nijedan incident, a sva biračka mesta biće otvorena do 20 časova“, potvrdila je Bodiroga.

Foto: TV Lotel

Ona je pozvala sve birače koji su upisani u Jedinstveni birački spisak da izađu na svoja biračka mesta bez obzira da li imaju poziv, a jedino što im je potrebno da bi glasali jeste važeći dokument (lična karta ili pasoš) sa fotografijom.

Naglasila je da su u cilju prevencije u borbi protiv kovid 19 na biračkim mestima za sve članove biračkih odbora obezbeđena zaštitna sredstva, maske i rukavice, a na ulazu na biračka mesta i za sve birače.

Foto: TV Lotel

U Jedinstveni birački spisak za teritoriju grada Loznice upisano je, prema rečima Bodiroge, 73 805 birača.

Foto: TV Lotel

Biračka mesta otvorena su od 7 časova, a jutros oko 11 časova, na biračkom mestu broj 32 u OŠ „Petar Tasić“ u Lešnici glasao je i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović.

Autor: Danica Pavlović