Foto: TV Lotel

PRAZNIČNA ČAROLIJA I U BANJI KOVILJAČI

U Banji Koviljači organizovana manifestacija „Priđi srcem“ koja ima humanitarni karakter. Postavljen i prvi bilbord putem kojeg će sugrađani i gosti biti informisani o svim interesantnim aktivnostima koje budu realizovane na teritoriji grada.

LOZNICA (5. januar 2021) – Usled proširivanja svojih aktivnosti Turistička organizacija grada Loznice (TOGL) priredila je mini novogodišnji bazar i humanitarnu akciju „Priđi srcem“ u Banji Koviljači, a u bogatoj prazničnoj dekoraciji postavljenoj na ulazu u banjski park mogli su da uživaju kako naši sugrađani, tako i turisti koji su odlučili da praznike provedu upravo u našem kraju.

Direktorka TOGL Snežana Perić rekla je da se mini novogodišnji bazar u Banji organizuje drugu godinu zaredom, a da su od ove godine tamošnje praznične aktivnosti dopunjene i humanitarnom akcijom „Priđi srcem“.

Foto: TV Lotel

„Imamo mali humanitarni štand na ulazu u park gde svi naši sugrađani i gosti mogu da pokažu svoju humanost kupovinom suvenira koji su namenski pravljeni upravo za tu manifestaciju. Suvenirnica u okviru banjskog turističko-informativnog centra ima sve ono što se može naći i u suvenirnici u Loznici“, objasnila je Perićeva.

U Banji Koviljači postavljen je i prvi bilbord putem kojeg će sugrađani i gosti biti informisani o svim interesantnim aktivnostima koje budu realizovane na teritoriji grada.

Foto: TV Lotel

Foto: TV Lotel

„Puštaćemo i promo-filmove i davati razna obaveštenja, a nadamo se da ćemo imati još mnogo takvih bilborda u gradu“, istakla je Perićeva.

Naglasila je da je u okolini turističko-informativnog centra dostupna besplatna internet mreža (vaj-faj zona), što je posebno važno turistima kojih je, prema njenim rečima, bilo dosta u vreme praznika, a u okviru praznične dekoracije naročito interesantne za posetioce su svetleće kočije zahvaljujući kojima će napraviti odlične fotografije i poneti divne uspomene iz Banje.

Foto: TV Lotel

Perićeva je poručila da će se TOGL truditi da i u 2021. godini ostvari dobru saradnju sa svim našim sugrađanima i nada se da će i ubuduće nastaviti realizaciju svih zajedničkih aktivnosti.

Autor: Danica Pavlović